Aquasan Mreža BiH
Nazad na vrh stranice

Uvjeti korištenja

Dobrodošli na web stranicu Aquasan mreže BiH www.aquasanbih.ba, koja je vlasništvo Resursnog centra za vode i okoliš „UNA Consulting“ d.o.o. (u daljnjem tekstu UNA Consulting).

Korištenjem sadržaja web stranice, smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Ako niste saglasni s njima, molimo da ne pristupate web stranici. Imate li bilo kakva pitanja ili nejasnoće vezane za uvjete korištenja, molimo da nam se obratite na e-mail adresu aqusanbih@gmail.com.

Izgled i sadržaj web stranice, te uvjete korištenja možemo iz određenih razloga izmijeniti, stoga vas molimo da iste povremeno proučite, kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Smatrat ćemo da vaše naknadno korištenje portala predstavlja vaš pristanak na sve eventualne izmjene.

Osim službenih oznaka "Aquasan mreže BiH", dokumenti i slike mogu se preuzimati bez ograničenja, uz obavezno navođenje izvora www.aquasanbih.ba.

Neovlašteni pokušaj izmjene podataka u sistemu, zanemarivanje sigurnosnih postavki ili njihovo zaobilaženje, odnosno korištenje sistema suprotno njegovoj namjeni, strogo je zabranjeno.

Stranica može koristiti tzv. „kolačiće“ (cookies) za praćenje korisničkih aktivnosti prilikom korištenja sadržaja na web stranici.

Ove web stranice mogu sadržavati linkove na ostale web stranice ili izvore. Tim sadržajima pristupate na vlastitu odgovornost.