8. sjednica Skupštine Udruženja za oblasti voda i zaštite okoliša „Aquasan mreža u BiH“


Dana 4. 11. 2020. godine održana je 8. redovna sjednica Skupštine Udruženja za oblasti voda i zaštitu okoliša „Aquasan mreža u BiH'', kojoj je prethodila sjednica Upravnog odbora održana 21. 10. 2020. godine. U skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom, obje sjednice su održane putem online platformi.

Pored usvajanja dnevnog reda i zapisnika sa 7. Skupštine Udruženja, teme su bile imenovanje predsjednika Skupštine Udruženja za naredni mandatni period od četiri godine, imenovanje predsjednika Udruženja za naredni mandatni period od četiri godine te imenovanje članova Upravnog odbora Udruženja za naredni mandatni period od četiri godine. S obzirom na to da je dosadašnji rad Udruženja izuzetno uspješan, jednoglasnom odlukom produženi su mandati dosadašnjim članovima Upravnog odbora te predsjednice Skupštine i Udruženja.

Nakon što su istaknuti uspjesi Udruženja, kao i zalaganje i predan rad svih članova i uposlenika, sa željom da se uspješno poslovanje Udruženja Aquasan mreža u BiH nastavi i u narednom periodu, zaključena je 8. redovna sjednica.

Pretraga

Najave događaja

Kalendar događaja

Poslovni bilten

Izdvojeni linkovi