D-LeaP Program obuke za menadžment u preduzećima


Potreba za poboljšanjem kulture menadžmenta u vodovodnim/komunalnim preduzećima i podrška istim svakako je prisutna. To iznova pokazuju izveštaji Svjetske banke o stanju u sektoru i potvrđuju mišljenja interesnih grupa. Stoga je u okviru Dunavskog vodnog programa (DWP) razvijen Program "Obuka za menadžment u preduzećima", kako bi pripremio sadašnje i buduće menadžere u sektoru vodnih usluga odgovarajućim tehničkim znanjem i unaprijedio njihove sposobnosti i efikasnost u donošenju odluka.

Primarna ciljna grupa za ovaj Program su stručnjaci iz vodovodnih/komunalnih preduzeća u dunavskoj regiji s već stečenim iskustovom, kao i menadžeri kojima bi koristilo dodatno znanje o tehnikama pogona, energiji, upravljanju, planiranju investicija i sl. Program obuhvata sve oblasti poslovanja vodovodnih/komunalnih preduzeća – glavne i pomoćne aktivnosti, fokus na “opremu znanjem” – primjenljivim tehnikama i pristupima na tehničkom i upravnom nivou,  pristup materijalima D-LeaP treninga iz ugla menadžmenta i sl. Prednosti Programa su upoznavanje sa savremenim metodama i tehnikama, razmjena iskustava, pristup praksi u sektoru komunalnih voda i diploma s ECTS akademskim bodovima.

Program traje dvije godine i sastavljen je od osam modula, a kombinovani su teorija i praksa, kao i treninzi na terenu i u učionicama. Svaki modul traje po 3 mjeseca i počinje uvodnim webinarom.

Program je na engleskom jeziku, a glavni organizator je IAWD.

Za više informacija pogledajte priloženu brošuru ili posetite sajt:

https://www.iawd.at/eng/danube-toolbox/d-leap/programs/utility-management-training/

Pretraga

Najave događaja

Kalendar događaja

Poslovni bilten

Izdvojeni linkovi