Održana 9. sjednica Upravnog odbora Aquasan mreže u BiH


Dana 16. 4. 2021. godine održana je redovna, 9. sjednica Upravnog odbora Udruženja za oblasti voda i zaštitu okoliša Aquasan mreža u BiH. Zbog vanrednog stanja u BiH uvedenog zbog COVID - 19 pandemije, sjednica UO je održana online, putem zoom platforme.

Na 9. Sjedinici Upravnog odbora Aquasan mreže u BiH usvojen je nacrt Godišnjeg izvještaja o radu i nacrt finansijskog izvještaja Udruženja za 2020.godinu, kao i plan rada i finansijski plan Udruženja za 2021.godinu. Pored navedenog, usvojeno je i nekoliko operativnih dokumenta kojim se uređuje rad i djelovanje Udruženja.

Na sjednici je istaknuto da je Udruženje uspješno realiziralo mnogobrojne domaće i regionalne projekte radeći istovremeno na širenju mreže partnera i saradnika. Za sve ove aktivnosti je preduvjet bilo imati dovoljan broj kvalificiranih zaposlenika što je Udruženje i ostvarilo zahvaljujući svom opredjeljenju na neprekidnom i kontinuiranom jačanju kapaciteta zaposlenika.

Sa željom da se uspješno poslovanje Udruženja Aquasan mreža u BiH nastavi i u narednom periodu, UO je zaključio 9. redovnu sjednicu.


Pretraga

Izdvojeni dokumenti

Najave događaja

Kalendar događaja

Poslovni bilten

Izdvojeni linkovi