Razmjena iskustava u okviru projekta "Dijalog o politikama i razvoj vještina u oblasti otpadnih voda u Republici Srpskoj"

29.03.2022

Aquasan mreža u BiH organizuje razmjenu iskustava u okviru projekta "Dijalog o politikama i razvoj vještina u oblasti otpadnih voda u Republici Srpskoj" koji finansira Švicarski sekretarijat za ekonomske poslove (SECO), a zajednički implementiraju Udruženje za oblasti voda i zaštite okoliša „Aquasan mreža u BiH“ i Švicarsko udruženje za vode (VSA) u saradnji s Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i drugim interesnim stranama u sektoru vodnih usluga u Republici Srpskoj.

Opći cilj razmjene iskustava je da se predstavnicima javnih vodovodnih/komunalnih preduzeća (JVP/JKP) omogući da razmjene iskustava vezano za optimizaciju rada postrojenja za prečišćavanja otpadnih voda (PPOV).

Razmjena iskustava će trajati tri dana, a očekuje se učešće tehničkih direktora, rukovodilaca (upravitelj) PPOV-a i rukovodilaca laboratorije sljedećih preduzeća: A.D. „Vodovod i kanalizacija“ Bijeljina, J.P. „Vodovod“ a.d. Trebinje, KP „Vodoovd“ a.d Gradiška, J.P. „Vodovod“ a.d. Bileća i JP „Vodovod“ d.o.o. Bihać. Uz predstavnike preduzeća radionici će prisustvovati i predstavnici VSA i Aquasan mreže u BiH.

Pretraga

Izdvojeni dokumenti

Najave događaja

Kalendar događaja

Poslovni bilten

Izdvojeni linkovi