Treća radionica u sklopu projekta "Dijalog o politikama i razvoj vještina u oblasti otpadnih voda u Republici Srpskoj"

28.09.2021

Treća radionica u sklopu projekta „Dijalog o politikama i razvoj vještina u oblasti otpadnih voda u Republici Srpskoj" održati će se 28. septembra 2021. godine u hotelu Talija u Banjoj Luci, a cilj radionice je postizanje zajedničkog razumijevanja učesnika o mogućnostima za uspostavljanje i funkcionisanje regulatornog tijela za vodne usluge u Republici Srpskoj i njegove uloge u postupku određivanja cijena vodnih usluga.

Učesnici radionice su predstavnici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju RS, Ministarstva uprave i lokalne samouprave RS, Ministarstva finansija RS, Saveza opština i gradova RS, Udruženja „Vodovodi Republike Srpske“, Švicarske ambasade u BiH te predstavnici VSA i Aquasan mreže u BiH kao i Razvojnog programa Ujedinjenih nacija u BiH (UNDP BiH).

Projekat "Dijalog o politikama i razvoj vještina u oblasti otpadnih voda u Republici Srpskoj" financira Švicarski sekretarijat za ekonomske poslove (SECO), a zajednički implementiraju Udruženje za oblasti voda i zaštite okoliša „Aquasan mreža u BiH“ i Švicarsko udruženje za vode (VSA) u saradnji s Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i drugim interesnim stranama u sektoru vodnih usluga u Republici Srpskoj.

Pretraga

Izdvojeni dokumenti

Najave događaja

Kalendar događaja

Poslovni bilten

Izdvojeni linkovi