Održana 10. sjednica Upravnog odbora Aquasan mreže u BiH


Dana 11. 4. 2022. godine održana je redovna, 10. sjednica Upravnog odbora Udruženja za oblasti voda i zaštitu okoliša Aquasan mreža u BiH. Sjednica je održana online, putem zoom platforme.

Na 10. Sjedinici Upravnog odbora Aquasan mreže u BiH usvojen je nacrt Godišnjeg izvještaja o radu i nacrt finansijskog izvještaja Udruženja za 2021. godinu, kao i plan rada i finansijski plan Udruženja za 2022.godinu. Pored navedenog, usvojeno je i nekoliko nacrta operativnih dokumenta kojim se uređuje rad i djelovanje Udruženja.

Na sjednici je istaknuto da je Udruženje tokom 2021. uspješno implementiralo nekoliko domaćih i regionalnih projekata, dok je istovremeno jačalo kapacitete svojih uposlenike koji su i u 2021. godini prošli mnogobrojne obuke i seminare. Preduvjet za uspješnu realizaciju projekata jeste imati dovoljan broj kvalificiranog osoblja, što je Udruženje i ostvarilo zahvaljujući svom opredjeljenju na neprekidnom i kontinuiranom jačanju kapaciteta zaposlenika. Pored navedenog, posebno je istaknut i timski rad, bez kojeg svi dosadašnji projekti ne bi mogli biti implementirani.

Sa željom da se uspješno poslovanje Udruženja Aquasan mreža u BiH nastavi i u narednom periodu, UO je zaključio 10. redovnu sjednicu.


Pretraga

Izdvojeni dokumenti

Najave događaja

Kalendar događaja

Poslovni bilten

Izdvojeni linkovi