Pružena podrška Udruženju vodovoda Crne Gore u realizaciji obuke za neprihodovanu vodu


Znanje i iskustvo Aquasan mreže u BiH u realizaciji D-LeaP Programa jačanja kapaciteta za upravljanje neprihodovanom vodom je kroz projekat „Regionalna mreža za jačanje kapaciteta“ podijeljeno s kolegama iz Udruženja vodovoda Crne Gore kojima je pružena podrška da organiziraju i implementiraju ovaj Program za svoja vodovodna preduzeća.

Naime, Aquasan mreža u BiH je do sada organizovala tri ciklusa ovog Programa u kojem je učešće uzelo preko 30 vodovodnih preduzeća iz BiH, a postignuti rezultati su prepoznati i od strane D-LeaP Programa i projekta RCDN kao i Udruženja vodovoda Crne Gore s kojima je dogovorena saradnja u pogledu podrške tokom njihove organizacije i realizacije Programa. U tu svrhu su predstavnici Aquasan mreže u BiH učestvovali na dvodnevnoj radionici koju je 22. i 23. aprila 2022. godine organizovalo Udruženje vodovoda Crne Gore u Budvi tokom koje su pratili način implementacije i dali podršku trenerima i organizatorima u kvalitetnoj realizaciji obuke.

S obzirom na dobru saradnju i rezultate ovih aktivnosti, planirano je da se ovakva podrška Udruženju vodovoda Crne Gore nastavi i u narednom periodu.


Pretraga

Izdvojeni dokumenti

Najave događaja

Kalendar događaja

Poslovni bilten

Izdvojeni linkovi